Naglar Kramfors 

Varmt välkommen till Design af Mila! Jag som driver företaget heter Emilia och jag är utbildad nagelterapeut.

Design af Mila är ett företag som har fullt fokus på naglar och nagelvård. Som utbildad nagelterapeut kommer jag se till att du som kund får så bra hjälp och kundservice som möjligt.

För mig väger kvalité och kundnöjdhet tungt. Mitt arbete påverkas och styrs mycket av kunden och dess önskemål, det är något jag fokuserar mycket på för att göra mina kunder så nöjda som möjligt.

Produkterna jag arbetar med är av hög kvalité, något jag är noga med. Att arbeta med högkvalitativa produkter gör att även resultatet uppnår en bättre kvalité.

Med mitt arbete vänder jag mig till er i Västernorrlands län, städer såsom Kramfors med omnejd.

 

     

Design af Mila

Under några dagar i veckan håller jag till på salong JsonDsign, den ligger i Nordingrå i Kramfors kommun. Hos mig kan du få hjälp med allt från nagelförstärkning till manikyr och pedikyr. Som sagt tar jag till mig kundens önskemål och försöker göra visionen till verklighet, gällande färg, form och motiv.

Kontakta mig gärna om du har några frågor!

Tjänster

Mina tjänster involverar bland annat nagelförlängning och nagelförstärkning, gelpolish, manikyr och pedikyr. Jag utför nya set, återbesök och borttagning av material.

Nagelförlängning innebär att jag förlänger dina naglar genom tipp eller mall. Därefter lägger jag på gelé eller invicta på nageln, det härdas sedan i en UV-lampa. Behandlingen avslutas med att jag formar och målar naglarna utifrån dina önskemål.

Nagelförstärkning är likt nagelförlängningen. Den enda skillnaden är att jag inte förlänger dina befintliga naglar utan bara arbetar med dina egna naglar.

Under behandlingen med gelpolish använder jag mig av ett gelélack som har en långre hållbarhet än vanliga nagellack. Hållbarheten är runt 2-6 veckor.

Manikyr och pedikyr går att kombinera men jag erbjuder även dessa behandlingar separat. Under behandlingarna formar och putsar jag dina naglar och nagelband. Väljer du manikyr ingår även en handmassage. 

Vill du veta mer om mina behandlingar kan du läsa mer under Tjänster och min Boka direkt.

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

076-0575778   info@designafmila.se   emilia.tornblom@hotmail.com     Nyland 112, 870 30, Nordingrå.